معرفی رژیم های کم کربوهیدرات برای کاهش وزن و سایز
رژیم های کم کربوهیدرات
رژیم های کم کربوهیدرات یکی از محبوب ترین رژیم ها برای کاهش وزن است. به عنوان مثال می توان به رژیم اتکینز ، رژیم کتوژنیک(کتو) و رژیم کم کربوهیدرات و پرچرب (LCHF) اشاره کرد.
برخی از انواع کربوهیدرات ها را به شدت بیشتر از بقیه وزن را کاهش می دهند. به عنوان مثال ، رژیم های بسیار کم کربوهیدرات مانند رژیم کتو، این درشت مغذی را به کمتر از 10 درصد از کل کالری محدود می کند ، در حالی که برای سایر انواع 30 درصد یا کمتر است. از همراهی شما سپاسگذارم برای دسترسی به سایر رژیم های غذایی برای کاهش وزن و سایز به بخش رژیم غذایی وبسایت ترفندامراجعه کنید
نحوه عملکرد: رژیم های کم کربوهیدرات مصرف کربوهیدرات را به نفع پروتئین و چربی محدود می کنند.
آنها به طور معمول پروتئین بیشتری نسبت به رژیم های کم چرب دارند ، که بسیار مهم است ، زیرا پروتئین می تواند اشتهای شما را مهارکرده ، متابولیسم بدن شما را حفظ کرده و توده عضلانی را حفظ کند.
در رژیم های بسیار کم کربوهیدرات مانند کتو ، بدن شما با استفاده از اسیدهای چرب به جای کربوهیدراتها ، انرژی خود را با تبدیل آنهابه کتون شروع می کند. این فرایند کتوز نامیده می شود.
کاهش وزن: بسیاری از مطالعات نشان می دهند که رژیم های کم کربوهیدرات می توانند به کاهش وزن کمک کنند و ممکن است موثرتر از رژیم های کم چرب معمولی باشند.
به عنوان مثال ، مرور 53 مطالعه شامل 68128 شرکت کننده نشان داد که رژیم های کم کربوهیدرات به میزان قابل توجهی کاهش وزنبیشتری نسبت به رژیم های کم چرب دارد.
علاوه بر این ، به نظر می رسد رژیم های کم کربوهیدرات در سوزاندن چربی های مضر شکم بسیار موثر هستند.
مزایای دیگر: تحقیقات نشان می دهد رژیم های کم کربوهیدرات ممکن است عوامل خطر بیماری های قلبی ، از جمله سطح کلسترول بالاو فشار خون را کاهش دهد. آنها همچنین ممکن است سطح قند خون و انسولین را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود بخشند.
معایب: در برخی موارد ، رژیم کم کربوهیدرات ممکن است سطح کلسترول LDL (بد) را افزایش دهد. پیروی از رژیم های بسیار کمکربوهیدرات نیز ممکن است دشوار باشد و در برخی افراد باعث ناراحتی گوارشی شود.
در موارد بسیار نادر ، پیروی از رژیم غذایی با کربوهیدرات بسیار کم ممکن است باعث ایجاد وضعیتی شود که به نام کتواسیدوز شناختهمی شود ، یک وضعیت متابولیک خطرناک که در صورت عدم درمان می تواند کشنده باشد